En ganska vanlig söndag


.

Vaknade lite efter sju och möttes av en kall, frostig natur utanför fönstret. Solen var snart på väg upp över frostiga tak. Vackert! Gjorde mig i ordning och satt klar till 07:30 vid teven, med ingefärste, stickning och lapptopp.

.


.

Möttes häromdagen av denna trevliga inbjudan på FB;

.

Vasaloppscafé

HEJA HEJA HEJA!
En maska i taget, ett stavtag i taget!

På begäran!
Ett event som förenklar sticksamvaron för de av oss som sitter och hejar på skidåkarna i årets Vasalopp! Hur många dricker blåbärssoppa dagen till ära?

När vi är många som samlas är det enklare med event då gruppsidan blir väldigt rörig annars, så det här var ju en bra idé!

Event-tiden är densamma som SVTs sändningstid.

.

Detta kunde jag förstås inte motstå. Jag har sett att de har stickcafé online men inte hakat på förrän idag. Spännande! Jag tog fram mina oktobersockor, repade upp den ena tån och stickade den lite längre. Jag hade av nån konstig anledning gjort den ena för kort. På samma gång följde jag traditionsenligt Vasaloppsstarten och de som anslutit sig till Vasaloppscaféet på FB. Vilken kul grej! Fick lite tips här och var, det visades bilder och glada tillrop.

.


.

Så här ser de färdiga oktobersockorna ut nu. De är långa och jättesköna, bruna, blå, grå o vita. Bilden är något missvisande vad gäller färgen, men de är sååå snygga!

.

.

Jaha sen var det ju stickning och fika på Kullzéns igen. Bara fyra från Stickklubben var där, men vad gör det när vi har det mysigt tillsammans. Satt och småpratade om allt möjligt medan vi fikade och stickade. Vi kom in på hundbajs av nån anledning och jag berättade att jag sett nåt märkligt på väg in till stan och lovade att kolla upp det närmare på hemvägen.

.
.

Jag cyklade förbi några små vita pinnar som var nedstuckna vid några hundbajsar som låg helt öppet på gångvägen. Jag skulle kolla upp vad som eventuellt stod skrivet på pinnarna, men det stod inget och jag tog ett par bilder på dem. Jag bara undrar, är det lättare att ta med sig pinnar ut och markera skiten, än att ha med påsar och ta med sig det hem?
.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.