Nordiska museet igen

I ett inlägg längre ner skrev jag om denna fina QR-kod, fast då visste jag inte att den heter så. Jag trodde dessutom att det var små stenar, nu vet jag bättre, det är chokladbitar.

Allt enligt kommentar från Kajsa på Nordiska:

Hej, roligt att du har upptäckt vår QR-kod byggd i choklad praliner inför Chokladfestivalen i höstas. Men annars ska vi använda QR-koder bland annat för att sprida våra mobilguider (som vi just nu börjar bygga). Läs mer om det på vår hemsida: http://www.nordiskamuseet.se/publication.asp?publicationid=15555&cat=149&catName=Nyheter&tmpID=15555&topmenu=0

Vänliga hälsningar
Kajsa Hartig
Nordiska museet

Ser nu att min text om min socka och grytlapp och historien runt dessa inte kom med i inlägget. Trodde jag skrev om det, men det kanske bara fastnade som tankar i huvet eller så delitade jag bort det av misstag. Ja jag har ju skrivit om det förut så jag tänkte nöja mig med länkarna.

Ska se om jag hittar texten som jag skickade in till Nordiska också. Den borde vara sparad i den andra datorn. Fick besked om att det skulle finnas bevarat i en pärm som besökarna kunde gå och titta i. Jag var lite feg att skicka upp mina alster så det fick bli bilder och text per mejl i stället.

Som sagt så skulle jag verkligt gärna vilja besöka denna utställning. Kanske blir det en tripp upp så småningom.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.