Riktig mat

@@

Du kan vinna en fin bok här;
LifeZone

Jag har skrivit recensioner på Adlibris, Bokus och Bokia och hoppas därmed ha tre chanser att vinna.

Så här skrev jag;

”Självklart har jag samlat på mig många LCHF-recept sen jag den 17 januari 2008 startade min resa med riktig mat, mot en bättre hälsa. Denna bok är en vacker blandning av texter och bilder, men framförallt innehåller den de bästa rätter vi kan laga till det bästa vi har; våra barn, våra familjer. TACK Monique för din fina bok som jag gärna fortsätter dela med mig av!

Det är roligt med de här nya LCHF-receptböckerna, för de liknar ju faktiskt helt vanliga receptböcker. Ja det är ju också vanlig, riktig, mat i dem, ingen jättestor skillnad egentligen.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.