Undrar


fnul.se

Så här var resultatet
efter 7 svar på omröstningen När hittade du till min blogg?

Kan inte annat än undra när över 80 registrerade unika besökare varit här så har bara sju röstat och då är jag själv en av dem. Konstigt. Får jag inte fler så lägger jag ner, som jag skrev igår.

Jag som trott att jag glatt och underhållit så många med mitt småprat. Bara sex stycken. Känns lite som antiklimax. Men de av er som kanske bara kommer in här någon gång i veckan ska få en chans också att ’rösta’. Klicka i inlägget nånstans här över på det som passar dej bäst. Tackar på förhand.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Ibland har jag samma funderingar som du. Jag har ca 30 besökare/dag, utom på fredagar med temat ”Blommig fredag”, då blir det fler. Jag får inte så många kommentarer, men jag är hjärtans glad för dem jag får. Vilka är det som går in utan att lämna spår efter sig? Vill de inte visa att de följer min blogg (gäller tex x-dejter)?
    Kram från Eva Linnea

  2. Eva Linnea, jag förstår inte heller att det kan vara så många som aldrig vill (läs vågar) skriva. Det räcker att bara hälsa. ”Hej, hej!” 😉
    För något år sen visade räknaren att jag hade över hundra besökare om dagen, det var så rätt länge, men så gick det ner, tills helt nyligen då det gått upp till över hundra igen. Vet inte om jag kan lite på räknaren.
    Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.