Tack för hjälpen!

Foto: www.fotoakuten.se

önskade nyligen alla nya till min blogg välkomna hit. Det visar sig nämligen att besöksantalet ökar för varje dag och jag misstänker att det kan vara fel på min räknare. Skulle därför vilja att alla som tittar in klickar i det som stämmer bäst för dej i inlägget innan detta.

Jag tackar så jättemycket och lovar att du inte blir registrerad på nåt sätt. Det är bara en hjälp för mig.

Känner att om jag egentligen bara har ett fåtal besökare per dag eller vecka så funderar jag på att lägga ner den öppna delen av bloggen och fortsätta skriva mitt småprat med inloggningskod.

Stort TACK för hjälpen, du får titta på semlan, blunda och tänka att du äter den – som tack.

*

Anmaja

*

4 comments
  1. Mums jag tar gärna lite semla..det smakar så pass gott så..jepp jag ska genast klicka i..:)

  2. Hej Anmaja och Lussekatten ja jag har kollat in hos dig semn låg toiillbaks lite då och då. Har lk klickat i som du sa. Semlan ser så god ut skall iväg och köpa mig 2 för det skall bli kaffebesök med semla här sen. Ha det bra och glöm inte ge Lussekatten liten slick grädde….men de brukar förse sig själva när man vänder ryggen till skratt

  3. Ja Filifjonkan, jag ska ge Lussekatt en slick grädde. Men vi nyttjar ju inte semlor här så det blir ’bara’ lite grädde.
    Tack för ’klicket’.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.