Snögubbe


Bilden lånad hos Katter på FB

Efter all den fina snön som föll och det var ett par minus så har det töat ett par dagar. Känns ju lite snopet att snön ska försvinna lagom till sportlovet börjar. Och lagom till jag fyndade ett par rejäla kängor på Humanbridge för 119 riksdaler.

De såg helt nya ut och jag satte näsan i för att känna spår efter någon annans fötter, men det luktade nytt och fräscht så jag slog till. Lite för stora är de men med en formad sula och egenstickade ragger är de perfekta!

Idag har jag stavat mig in till Kullzéns där Stickklubben har stickat och fikat och diskuterat bla sockermissbruk. Tror inte folk verkligen fattar hur groteskt man (jag) kan bete sig. Skönt att prata av sig och att det var en till, J, som varit/är i samma sits.

Skönt att ha hittat LCHF!


Den här bilden är gammal, sockorna klara o passar i mina nya kängor.

Javisst, det var ju om snögubben jag tänkte skriva och så svävade jag ut om annat. Det är riktig kramsnö och det var länge sen jag såg en sån fin gubbe som den på bilden. En snögubbe med kattskinnsmössa. Inte illa.

Undrar om jag skulle kunna få upp Lussekatt så?

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.