Katt söker nytt hem

Nån som vill…?

Någon som kan?

Hej allihop!
Jag har en herrelös katt hos mig som heter Winzin, som är intelligent och sällskaplig. Han har bott ensam med sin husse och en katt till, och är därför just nu blyg inför anda som ofta då sker. Men jag vet av egen erfarenhet, och har även läst på, att katter är väldigt anpassningsbara. Får de en annan bra miljö, så anpassar de sig ofta på någon vecka.
Så jag vill ge honom en chans att hitta ett annat hem. Men har bara tre-fyra dagar på mig. För jag är själv allergisk och snart så är lägenheten uppsagd där han bor.
Winzin är född den 20 september 2000, är vaccinerad och kastrerad. Jag kan komma och lämna honom med bilen i Göteborg med omnejd någon känner att de vill ta hand om honom. Om du själv inte vill kan, så sprid gärna detta vidare så kanske någon annan har möjlighet.
Tack på förhand. /Christian 0707870939

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.