Tankar i ett köksfönster

En vacker vinterdag.

Från diskbänken, ut genom fönstret ser jag denna fina vy.

Fint att följa årstidsväxlingarnanär jag diskar.

Snarare sköljer av för att stoppa in i maskinen.

Diskar ju inte för mycket för hand inte. Det går åt mindre vatten i diskmaskinen än om jag skulle handdiska under rinnande vatten. Jag har en sån där mindre modell som står på bänken. Kanonbra.

Rekommenderas för enpersonshushåll. Ja den duger till ett fyr-femfamiljshushåll också, men får gå lite oftare då.

Det är skönt att stå inne i värmen, extravärmen från ugnen, och filosofera om den vackra vintern utanför. eller bara om hur jag diskar eller inte.

Ledig dag, ingen ambition att göra för mycket. Fick medhåll på fejjan från ”SK-folket”att jag gjorde rätt. Ska på yogan ikväll igen och fara runt som en sol, katt och krigare. Går om verkstan innan. Skulle ha varit där idag, men det blev inte så. Ingen sparkade iväg mig.

Går förresten? Ska jag våga mig en cykeltur istället? Det är inte så himmelens kallt idag, kanske cykeln får bra fäste i den sand som slängts ut på enstaka trottoarer. Tja jag får väl cykla på gatan då? Fast det är med livet som insats.

Ett paket bacon och två ägg till brunch. Undrar om jag klarar mig till jag kommer hem i kväll? Vi bör inte äta för mycket innan yogan. äsch, jag petar nog i mig några ostbitar och dricker en stor kopp ingefärsdricka.

Har du provat färsk ingefära i hett vatten? Lite, lite honung i, eventuellt te också. Det har blivit min nya drog! Yogan kommer att gå som en dans ikväll.


*

Anmaja

*

1 comment
  1. Hej och tack för din fina kommentar hos mig!
    Och vad roligt att du tittade in 🙂
    Nu har jag ju en blogg till att besöka, din. Har så klart redan läst runt lite (ibland får man ta sig tid för så viktiga saker även på arbetstid 😉 ). Rolig, trevlig och mysig läsning så jag kommer gärna tillbaka.
    Önskar dig en skön torsdagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.