Spam och virus?

Sitter mycket vid datorn, jobbar, leker, googlar och underhåller mig. Men har det gått för långt om jag är rädd att öppna ett stort grått knöligt kuvert utan avsändare som hamnat i min brevlåda? Brevlådan ute vid grinden, ute i verkliga verkligheten alltså?

Tänk om det är spam? Tänk om jag får virus i datorn? Går det att delita? Att slänga i papperskorgen?

Nej, jag öppnade förstås nyfiken och funderade vad det kunde vara i. Kändes som garnnystan, men jag har ju köpförbud på garn så vad kunde det vara? Och från vem? Kanske jag vunnit i någon tävling jag glömt bort?

Ett fint garn, fyra nystan. En liten liten lapp. ”Hej, här kommer garnet till dej som står på Hjälpstickans sticklista…”

Javisst, ja! Anmälde mig men såg aldrig att jag kom med på listan så jag glömde bort det. Hjälpstickan skänker vantar, sockor, halsdukar, sjalar och annat värmande till bland andra Statsmissionen.

Garnet som kom passar till en sjal och jag började direkt igår att lägga upp på tjocka stickor och sticka. Den blir varm och skön för någon hemlös person. Vad bra att jag kan bidra på ett trevligt sätt! Kanske du också?

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Mnja, lite långt har det välan gått kanske!? Annars var det ju en trevlig överraskning i paketet. Fina färger.
    En skön fortsatt helg önskar Eva Linnea

  2. Tackar detsamma!
    Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.