Utan min smartfåne!


Tog det sorgliga beslutet att lämna in min Xperia Neo idag. Det har varit krångel med bland annat MMS sen vecka ett när jag skaffade den i höstas. Har haft kontakt med både Teliasupport, Sony Ericssons support, Telia på Twitter, Telia hit o dit till butiken fyra gånger, bytt simkort, ställt om, ställt om och ställt om inställningar.

Före jul sa de att de ville ta in den på översyn/reparation, men jag sa att jag kan inte vara utan under helgerna. Nu kändes det som om det var dags. Den ska ju fungera! Har fått en lånetelefon, ej en smartvariant precis, lite lik min förra, fast lite mer B och den saknar RADIO! Suck å pust. Kan säkert inte lägga in en bok heller.

Och det kan ta upp till TVå VECKOR innan jag får den tillbaka.

Jag brukar inte vara en negativ pessimist, men jag tror att börjar det krångla med en sån här teknikpryl så kan den aldrig bli helt redig. Jag hoppas att jag får en ny, men det kan jag visst få först efter TRE inlämningar på lagning.

De kan ju faktiskt inse redan nu att det inte är idé att laga? Ja, tack, så säger vi!

*

Anmaja

*

3 comments
 1. Hej Anmaja .Ja du ett måndagsexemplar det är ett uttryck som stämmer bra ibland. Har lärt mig att byta ut dem direkt. Jag har inte skaffat en sådan ny utan håller mig till min rosa nokia fortfarande. Den fungerar perfekt med det jag behöver Radio ja sms ja surfa ja jag har den bara i bilen som säkerhet om man kör stann.Grått idag och dimmigt här inte ens klatterna vill ut idag, Ha det gott

 2. Det är tråkigt när det börjar strula för på nåt märkligt vis hänger det alltid fler trassligheter med i det där 🙁 håller dock tummar för att du slipper det den här gången!

  Du har rätt i att du måste ge säljaren tre försök på sig att laga felet, och det måste vara SAMMA fel varje gång. Är det ett känt fel på produkten kan du försöka få säljaren gå med på utbyte på goodwill, men det är inte säkert att de går med på det.

  Ett tips om du vill ha radio är att köpa ett bluetooth-headset med inbyggd radio. Finns ett från SonyEricsson som är helt okej. Kostar 290:- på stället jag jobbar på (som börjar på net och slutar på net) 😀

  Lycka till!

 3. Ullrika – och on i mitten? 😉 Tack för blåtandstipset. Vår se hur länge jag måste vara utan min mobil. Håller med om att det tyvärr är så att börjar det krångla så fortsätter det säkert.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.