Använda ord

Intressekluben kan notera mina vanligast använda ord på Facebook;

 1. Morgon Använd 33 gånger
 2. Stickklubben Använd 23 gånger
 3. Lite Använd 22 gånger
 4. Mthw Använd 20 gånger
 5. Trött Använd 18 gånger
 6. Sol Använd 16 gånger
 7. Snart Använd 15 gånger
 8. Krysset Använd 15 gånger
 9. Känns Använd 15 gånger
 10. Anträffbar Använd 15 gånger
 1. Tack Använd 13 gånger
 2. Melodikrysset Använd 13 gånger
 3. Mellan Använd 13 gånger
 4. Kalmar Använd 13 gånger
 5. Bra Använd 13 gånger
 6. Undrar Använd 12 gånger
 7. Fram Använd 12 gånger
 8. Dags Använd 12 gånger
 9. Några Använd 11 gånger
 10. Ledig Använd 11 gånger

Vad säger detta om mig? Känns rätt positivt tycker jag, men det verkar vara väldigt mycket morgnar, Stickklubb och Melodikryss. Så klart, jag skriver ju varje lördag att jag ej är anträffbar mellan 10.03 och 10.52 på grund av krysset med MTHW.

Trött är jag visst också en del, men nån värk och smärta har jag inte. Fast jag har det och det hjälper ju inte att tjata/gnälla om det.

Stickklubben är också veckovis återkommande och morgon är det ju varje dag. Soligt, men inget regn, ja precis som det är. Något känns, något är snart, bra, fram och dags. Och så är jag ledig. Ledig dag mitt i veckan är ständigt återkommande liksom veckosluten. Jag verkar dessutom rättså tacksam, det är bra.

Tack för intresset.


*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.