Mitt i veckan?


Fotot från
Fotoakuten

Nej, det är inte mitt i veckan och ledig dag förrän i morgon. Så bra att jag kom på det, annars hade jag gått till jobbet i morgon och trott att det var torsdag. Det blir lite virrigt med extralediga dagar och semesterdagar. Men skönt. Bara slappa runt och inte göra för mycket mellan skinkmackorna som intages.

Idag blev det en hel del flytt i verkstan, men först var jag till veterinären och vägde Lussekatt som nu nått sitt mål och inte bör varken gå upp eller ner. Jag tror han håller sig i vikt som han ska på sju kilo. Själv gör jag en ny rivstart i mitten av januari, fyraårsdagen av min LCHF-start. Jag har ballat ur senaste året och totalt under julen. Aja baja, jag mår inte bra av det.

Det blir nästintill strikt LCHF från och med den 17 januari. Samma dag som svärdottern fyller år, jag ska till tandläkaren och vi har så kallad ”Julårsfest”med jobbet ute vid Brofästet.

Förra året var vi tre på jobbet som frågade några dagar innan om de kunde och vill orda så vi fick mat enligt LCHF, men de lyckades inte jättebra så i år vet vi inte hur vi ska göra. Får väl äta det som känns tillåtet.

*

Anmaja

*

1 comment
  1. GOD fortsättning på jul- & nyårshelgerna önskar Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.