Skärpning


”Skyddsängel”

Idag ska jag skärpa till mig och skriva något mer än bara de automatiska julkalenderinläggen som dyker upp varje dag. Förresten på skrift om dem, har du lagt märke till något speciellt med publiceringen av dem? Nej det är nog bara jag som vet, som lekt en liten lek med tiden.

Jag har ställt in så att dag ett publicerades den första december kl 01.01, dag två den andra kl 02.02 och så vidare. Detta har gjort att ju närmare jul vi kommit ju senare på dagen, kvällen har kalendern kommit ut. Den tjugofjärde kommer dock att skilja sig lite för den kommer en min för tidigt för att hålla sig på rätt dygn.

Intressant? Ganska.

Intresseklubben kan notera och det påminner mig om att ö är kvar i alfabetssåpan. Men lugn, den kommer. Idag har jag fyllt kvoten av inlägg, tre stycken.

*

Anmaja

*

3 comments
  1. Hej Anmaja.
    Ser du håller på med återvinning med kul det är väl fårsax som du gjort till änglavingar ?Gillar sådant gör jag Sen var det ju en kul idé med tidsinställningen, Det har ju blivit mycket bättre nu när man kan ställa in dem och göra dem klara och inte vara vaken och vänta på att tiden skall slå.Ja gott om snö var det ont om i år skönt på ett sätt men julkänslan finns inte så bra hos mig känner jag snön saknas. Ha det så bra då resten av kvällen och klappa din katt Snuffe katt är begravd det var katt nr 2 som de fått överkörd. Det är väldigt ledsamt nere hos dem nu ,,,

  2. Fiffig och kul grej det där med klockslagen. Jag tittar inte så noga på inläggen så att jag skulle ha lagt märke till 18.18, 18 dec. Tyvärr. Har du gjort din skyddsängel själv? Ha det gott! Kram från Eva Linnea

  3. Skyddsängeln har en konstnär gjort, minns inte vad hon heter, men det är en vinst i vårt konstlotteri på jobbet, värde ca en tusenlapp. Jag vore glad om jag gjort den och sålt den. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.