Webbredaktörsträff


Mummms…

Igår var jag på en träff för webbredaktörer på jobbet. Det var lite nytt, lite ”Ahaaa”och lite påminnelse om gammalt. Alltså en lagom kompott och en lättsam träff och trevliga Maria som höll i det hela. Vi borde kanske ha såna träffar oftare, men tiden ska också räcka förstås. Vi har ju annat jobb att sköta även om jag bara skulle vilja hålla på med detta.

Eller förresten jag vill ha det jobb jag har, gillar ju att det är lite lagom omväxlande med mitt pyssel på mitt rum, mellan två korridorer. Kan nås lätt av dem som vill mig något.

Maria berättade att i programmet vi jobbar med, Episerver, finns ett verktyg för att blogga – och så tittade hon på mig och sa nåt om min blogg, den här alltså. Hjälp, jag blev lite generad att hon visste. Ja jag försöker ju att sprida min adress, det är kul att ni läser här ibland, kanske bara kikar in då och då. Och sen att hon höll koll på mig var ju lite fräckt.

En tjej i Oskarshamn hade tyckt att det var trevligt så hon hade startat en blogg på vårt intranät. Men det rann ut i sanden, inläggen kom allt mer sällan och nu hade hon inte skrivit sen i våras. Vi som var där igår höll nog med om alla att ska man ha en blogg så ska den först och främst uppdateras ofta och så ska den vara relaterad till jobbet och vad ska man egentligen skriva? Kanske i stället för veckobreven vi får på e-post varje fredag? Ja inte vet jag.

*

Anmaja

*


3 comments
 1. Hej.

  Du har en väldigt trevlig blogg.

  Vill du nå fler läsare?

  Vi driver en hemsida för seniorer som heter seniortider.se. där vi precis har börjat med att samla bloggar av och för seniorer.

  Jag undrar därför om du är intresserad av att ha ytterligare en länk till din blogg på denna sida. Vi skulle gärna vilja att våra besökare fick ta del av din härliga blogg.

  Är du intresserad är du välkommen att lägga in din länk på http://www.seniortider.se/index.php/bloggar

  Eller maila mig på birgitta@seniortider.se

  Hälsningar Birgitta Håkansson

 2. Ser gott ut, bjöd verkligen landstinget på det?!
  Hälsn Camilla

 3. Ha ha nej det är från Jenny restaurangskolan. Jag beställde en gräddklick till efterrätt o fick detta.
  Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.