Y

? ?

Ynklig, ynklig, ynklig, ynklig, ynklig…

Nä jag kan ju inte skriva bara ett ord, dessutom inte ett så negativt ord. Men det är just så jag känner mig. Riktigt dj*kla Ynklig, med nYsningar, frYsningar, snYtningar, rYsningar, Ytterst ont i skallen och en torrhosta utan Y.

är det två veckor sen drygt jag var hemma förra gången. Ont i halsen, feber, hosta, inte så snuvig. Efter det har halsen svidit från och till, hostan har varit lite så där och jag har de senaste dagarna varit ganska pigg förutom detta.

Jag har haft röjarrunda, kastat, slängt, skänkt, gett bort. Nu finns inte en chans att orka något. Jag orkar inte ens bara vara. Vad gör jag då? Ja det är ju bara att stå ut.

Så jag fortsätter med mina Y;

Yrvaken

Ynglingar

Yster

Ypperlig

Yrsnö

Y-front, jätteosexiga kalsonger som väl är på tillbakagång va?

Ylle, ull – garn!

Yrkesutbildning i utrotning – till Barnsköterska

Yv

Intresseklubben tänker till och önskar mig snart tillfrisknande, tackar, tackar det är snällt.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Hej Annmaja.
    Nämen har du fått årets influensa låter det som!
    Så ledsamt Ja då hinner du nog inte på slottsmarknaden bäst kurera dig först ordentligt Honungsvatten varmt kokt lenar bra i ond hals vet jag av min egen. Krya på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.