Smartson testpilot

Dags igen att söka som testpilot hos Smartson testpilot och denna gång gäller det en Jättesnygg hemtelefon!

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill haaa den!

Det är ju precis nu jag behöver en ny telefon när min förra gått i strejk och jag fått sätta dit en gammal knapptelefon där det inte ens finns ’stjärna och fyrkant’ och den är inte är trådlös. Då kan du förstå att den är gammal!?

Jag får stå i hallen rätt upp och ner, för sladden räcker inte till stolen så jag har mer och mer börjat ringa på min nya smartphone. Har vant mig vid pekskärm och älskar min Xperia Neo. Men jag vill ju kunna ringa på min fasta hemtelefon och denna är precis i min smak. Titta själv på filmen!

Så här står det om Gigaset SL910;

Nu har du möjlighet att vara med och testa världens första hemtelefon med pekskärm! Gigaset SL910 bjuder på en härligt stor 3,2″ pekskärm, stilren design och metallinfattning. Förutom funktioner som alarm, kalender och ECO DECT (minskar strömförbrukning och strålning) kan du också synkronisera SL910 med Outlook för att hämta alla dina kontakter. Eller varför inte koppla ihop den med ett Bluetooth™-headset för ökad rörelsefrihet eller låta den assistera som babyvakt i ett annat rum? Telefonen ringer upp när/om ljudvolymen når en viss gräns.

Det är som vanligt helt kostnadsfritt att delta som Testpilot och det enda vi kräver från dig är att du delar med dig av dina åsikter på en gemensam blogg samt fyller i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut. Gigaset är nyfikna på vad du som konsument tycker om deras produkter, både ris och ros!

Länkar till Smartson och Gigaset;

http://smartsontestpilot.se/gigasetsl910/bli-testpilot/

.
http://smartsontestpilot.se/gigasetsl910/om-testprodukten/

Det låter jättebra och jag håller tummarna att jag blir utvald denna gång. Av 20 testpiloter väljer de fem som bloggar. Hjälp mig hålla tummarna fram till den 24 november då det är sista ansökningsdag. Tackar på förhand.


*

Anmaja

*

2 comments
  1. Jag hoppas du blir utvald för vi säljer den här telefonen hos mig och jag är väldigt nyfiken på hur den fungerar i vardagen!

  2. Ja håll tummarna för mig. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.