Flugor och fluss


Vi har nästan aldrig några flugor här hemma och det beror förstås på den lille svarta som älskar att leka med dem. Och äta upp dem när de är döda. En härlig liten måltid, extra förutom den uppmätta portionen han får från mig.

Min förhoppning är att jag ska blogga något mer intressant idag. Vi får se vad jag kommer fram till. Skulle redigera bilder, men orkar inte. Hostar inte längre, men halsen är som ett öppet sår. Halsböld, halsfluss? Härliga ord, låter underbara. Har aldrig haft något av dem.

Var 32 när jag fick min första öroninflammation, så varför inte ta en halsböld eller -fluss vid 61?


*

Anmaja

*

2 comments
  1. Jag tycker att du ska strunta i inflammation, böld och fluss. Gör något roligare som dessutom kan skrämma bort allt det onda. Ta en bamsewhisky!

  2. Ja, Bo Grip, jag håller med, men en sån där bamsedryck skippar jag. Har sen jag var 25 försökt lära mig dricka whiskey men inte lyckats och sista gången jag drack höll jag på att kräkas, nu har jag gett hoppet om att gillat.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.