Stockholmskällan är en skatt


Bild från Stockholmskällan
.
Stockholmskällans sida kan jag hitta en massa fynd. Häromdagen hittade jag Sonya Hedenbratt när hon sjunger om Rågsved. Jag har letat på nätet efter att kunna dela hennes sång i min blogg, men den tycks bara finns på Stockholmskällans sida och där verkar den vara STIM-skyddad. Så vill du hör den får du gå in där eller så kan det vara kul att bara läsa texten. Den är faktiskt – rätt skön.

När den spelades in var Rågsveds centrum nytt och vi nyss inflyttade på Stövargatan.
.

Rågsved – Stockholmslåtar

Sonya Hedenbratt sjunger ”Rågsved”.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Tack för länken! Bara att hitta Sonya Hedenbratts musik är en bedrift! Den här har jag faktiskt bara hört med Gunwer Bergkvist tidigare!!!
    Härligt!! Sonya var en sån fantastisk jazzsångerska!!
    puss&kram
    lillie

  2. Ja hon är härlig att lyssna på och visst sjöng Gunwer B också, det hade jag glömt. Googlade på henne också om jag kunde hitta Rågsvedsvisan, men den tycks inte finnas.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.