Kombinera

Favoriten just nu!

Jag brukar se till att kombinera tråkiga saker med roligare. Som att lyssna på en bok, se på teve eller lyssna på musik högt, skrålande när jag stryker. Nu stryker jag rätt sällan och inte mycket, men ibland så har det hopat sig en rejäl hög.

Att träna, göra mitt hemprogram för att må bättre i ryggen är dötrist. Jag brukar sitta och hålla balansen på min pilatesboll under ett teveprogram som tex nyheterna eller annat i ca 15-20 min. Har försökt sitta och skriva men det har inte funkat.

När jag går ut med Lussekatt lyssnar jag ofta på en bok eller radio. Och på senare tid spelar jag ju Wordfeud som jag fortfarande är insnöad i under vår trädgårdspromenad. Han njuter ju av att sitta hur länge som helst på tex komposten eller bakom uthuset och det är en aning trist för mig att bara stå och titta på bladens årstidsväxlingar.

En gång smög han runt en gatbrunn i 37, eller om det var 42, minuter och det var då jag började med ljudböckerna. Han har gått runt en bil 14 varv också. Ja som du förstår kombinerar jag gärna uttråkande saker med mer lättsam underhållning.

Inne leker vi med Pippifjäder, det är ett par fjädrar på ett snöre på en pinne. Han älskar denna, se bilden. Jag viftar, han jagar, tar fatt, biter, dödar Pippifjädern. Ja det är ju nästan en pippifågel för honom. Och jag Ordfröjdar under tiden.

Ja man har ju inte roligare än man gör sig.

*

Anmaja

*

1 comment
  1. Mmmm träning är verkligen inte särskilt skoj…vet du jag cyklar på motionscykeln o ser samtidigt på program jag aldrig hinner se annars..då går tiden o jag får kondis på köpet..

    Hi hi smyga runt en gatbrunn verkar skoj om man är en katt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.