Svart

För dej som inte följer mig på fejjan vill jag bara meddela att min lilla lapp ser ut som på bilden. Kan bli marigt att blogga ett tag framöver, fast nu har jag sparkat igång min gamla stationära och peppar, peppar, ännu så funkar den. Den låter som ett tröskverk och är lååångsaaam.

Har testat alla knappar, alla knappkombinationer, batteri i och ur, ur och i, start-CD och allt som jag kunnat hitta på och även med tips från snälla människor på fejjan. Tänk vad det är BRAAA med Facebook också – trots att vi retar oss så på alla förändringar och bla, bla.

Köttgryta står och puttrar på spisen och sprider väldoft. Emmadottern, svärsonen och lilla minsta barnbarns-Lisa kommer i eftermiddag och äter middag. Dagen kunde ha börjat bättre, men nu måste jag sätta fart med lite annat grejs.

återkommer när läget förbättrats. Kanske tidigare.

*

Anmaja

*

1 comment
  1. Vi hörs sen då! En rosa rattmuff vill jag ha. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.