Blåsning

<3

<3

<3

<3

<3

<3

En sån här blåsig dag vill jag bara kura ihop och minnas sommaren.

Sommaren på öland, en cykelpromenad till exempel?

<3

Snart ska jag blåsa ner till stationen och ta tåget till världsmetropolen Nybro. En lite stad rakt västerin i Småland, ca tre-komma-fem mil tror jag. Det tar fjorton minuter dit på spåret.

Missade en lektion på min fotokurs då jag var i Göteborg och har möjlighet att ta igen den lektionen ikväll. De ligger ett par veckor efter oss med samma kurs och samma lärare. Himla bra tycker jag.

Efter de varma, vackra, soliga, nästan vindstilla höstdagarna som varat länge nu får vi vara glada för lite väderomväxling. Annars skulle vi ju inte uppskatta att det rätt som det är kommer fina dagar.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Så fina bilder, du behöver väl inte gå på fotokurs?
    Snart kommer jag att mentalt gå i ide, det är inte min årstid den som börjar nu.

    Pussa katten och hälsa från mej. /Laila

  2. Tack Rospigan, kursen jag går är för att lära mig alla de olika knapparna på min systemkamera. Jag har bara tagit bilder med en enkel automatkamera och har nog rätt bra koll på hur jag får en bra bild rent estetiskt, men inte tekniskt.
    Katten är pussad!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.