Fotosöndag – Heligt

Den här bilden tänkte jag ta först till Fotosöndags ämne,

men det blev…

…den här.

Bildtext på Flickr;

”Först var jag helt på det klara att jag skulle ta kort på fotoalbum, dagböcker, laptop, mobil, kamera och ett par pennor. Men så kom jag på att mina stickningar, mina dansskor och några USB-minnen också känns heliga.

Nehej detta går inte tänkte jag då.

Tittade lite till höger och såg min kladdlapp från igår när jag löste Melodikrysset tillsammans med gänget på Facebook. ”MTHW”står för ’Melodikrysset the harder way’ och vi får BARA hjälpa varann med LEDTRåDAR till de rätta svaren. Klurigt att både ge ledtrådar och att lösa dem! Gå in själv och testa vetja, alla är välkomna i gruppen! Och vi har det jättetrevligt.

Tiden mellan 10:02 och 10:52 är HELIG för mig varje lördag.

(Bilden är alltså inte tagen idag, utan igår, hoppas det är okej?)”

Har fått några trevliga kommentarer, det är alltid roligt att få de andras tankar om min bild och jämföra med mina egna tankar.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.