Q

? ?

Fortfarande lätt irriterad över gårdagens inlägg som jag skrev och inte hann spara. Typiskt att det flöt på så bra att skriva, men så är det ju också de gångerna som jag glömmer att kopiera/spara ofta.

Men idag tar jag itu med detta viktiga projekt. Jag har kommit till bokstaven Q/q och kan faktiskt inte komma på några bra ord. Finns det några?


Bild från Wikipedia
Kvagga på London Zoo 1870

Quagga, en kombination mellan zebra och häst, har jag googlat fram. Dessutom stavas det nog mer lämpligt med K på svenska.

Sen kan jag ju alltid skoja till det med Quinna och Qurator.

Hoppas Intresseklubben slänger in sina förslag? Massor.

Tack på förhand.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hej Anna! Det finns en frukt som heter qumquats. Det har varit kul att följa den här ”ordleken”.
    Kram från Stockholm

  2. Tack, kul du gillar den. Lite fånig egentligen, men jag har inte roligt om jag inte gör nåt själv. Alltså jag kan inte förvänta mig att andra ska underhålla mig. Ha ha. Ska kolla upp den frukten, den kom inte upp på google.
    Kram
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.