Fel, knasigt, struligt – och dans

Skärmbild ett

Varför blir det på detta viset? Kan inte se filmklippen, bara den jag länkat från YouTube om Bosse här under, men inte de andra tre jag lagt in nyligen.

Kan du se filmerna?

<3

Skärmbild två

Och bilderna jag länkat från förra gången jag skrev om Retrå har glidit iväg till vänster så de går in i vänstermarginalens text. Snyggt? Verkligen inte.

Nu talar jag om Internet Explorer 8 som jag har haft länge. är det dags för en uppdatering till nian, eller vad finns att välja? Kanske det inte ens hjälper?

När jag tittar på min blogg med Mozilla Firefox kan jag se filmerna men bilderna går in i texten även där. Här tycks bägge bilderna här över funka utan att sprida iväg sig till vänster.

Hur ser det ut hos dej?

Orkar inte med något krångel.

Förresten bestämde jag för fyra timmar sen att ta en danspaus denna termin. Så får det bli. Satsar på jobb, hem och lite annat skoj, bara då och då.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Hej Anna! Din kuliga film om Bosse kunde jag se. Annars är det skralt med internetet här nere i Nöbbele. Jag blir bara utkastad hela tiden!
    Kram från Eva Linnea

  2. Tack, om den var så kul vet jag inte. Ville testa hur det går till att göra en liten filmsnutt. Har gjort det förut, men jag känner inte igen programmet för det riktigt. Och det var rätt kul, även om innehållet var rätt trist. ;-O
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.