Retrå

Barometernklipp från måndag den 26 september 2011;

Beslut dröjer om Retrå

KALMAR

Beskedet om Retrås framtid skjuts upp till KSSR:s fullmäktige. Styrelsen tog inte beslut därför att alla frivillig organisationerna inte var tillfrågade.Barometern avslöjade i torsdagstidningen att renhållarnas second hand-butik Retrå skulle läggas ner. Beslutet skulle tas under fredagens styrelsemöte, nu skjuts det upp till förbundsfullmäktige den 3 oktober.Kritik mot KSRR

– Ordförande Steve Sjögren hade bara pratat med en av frivilligorganisationerna, jag tycker att alla behöver tillfrågas innan man bestämmer något, säger Anna-Britt Wejdsten (FP).

Frivilligorganisationerna har kritiserat KSRR för att ha startat konkurrens om second hand-försäljningen. Röda korset uppger sig ha drabbats negativt av Retrås etablering.

ANDERS BLANK

Kan det inte vara så att Röda Korset i stället drabbats negativt på grund av att de varit i ekonomiskt blåsväder? Tycker Retrå ska vara kvar, inte minst för den snygga tavlan i mosaik utanför.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Jag kommer ihåg att du skrivit om Retrå förrut. Iaf känner jag mosaiken – tror jag!? 🙂

    Hoppas det löser sig!

  2. ullrika, det är rätt, bilderna har jag haft inne i våras. 😉 Ja jag hoppas och tycker gott de kan vara kvar, bra att ta tillvara på sjysta grejer som andra inte vill ha men passar en annan person. Det kan inte bli för många såna butiker.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.