Lussekatt har ordet igen

Mänschan som bor hos mig tror inte att jag begriper vad det är frågan om när korgen städas, remmar kontrolleras, resväskan åker fram och en massa bilder ska tas.

Och så ska vi ut sent på efermiddagen fast vi redan varit ute mitt på dagen. Jo jag känner att något är på gång och blir inputtad i korgen.

Nya remmar som mänschan tyckte var jättefiffiga, men jag har inte en chans att ta mig ut. Det är förstås så det är tänkt och korgen är ju fin så jag kan vara här en liten stund.

Så hamnade jag, efter en liten bilresa, på en främmande hylla. Jag la mig tillrätta, det kändes riktigt bra. Där nere finns en lucka, jag tror jag ska kunna ta mig ut där och längre upp finns ett fönster jag kan ligga och kika ut i. Ja det blir nog bra.

Mänschorna tror också att jag vill gå ut på min egna rastgård, tja, varför inte? Bara jag får upp luckan, den kändes lite trög, men jag är ju en stor stark kille. Hör att det finns kompisar i rummen bredvid, dem ska jag kolla lite senare. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll.

*

Lussekatt

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.