Arvet


Foto: www.fotoakuten.se

Har jag fått ett arv?

Har jag en ”sen relation”? Vad innebär det?

Har jag en familjemedlem jag inte visste om?

Många mejl som kommer är bara rena S K I T E N !

Brukar inte läsa, bara delita bort. Idag gjorde jag ett undantag;

Hallå.

Ref: Information om din sena Relation / familjemedlem.

Detta är min andra, men sista försök att nå dig på grund av detta föremål matter.When någon dör utan att lämna en vilja och det finns ingen känd relation till ärva hans egendom, får regeringen money.Unless, en tidigare okänd avlägsen släkting eller en ättling från samma förfader finns inom en begränsad tid efter bedömning av finansavdelningen att göra anspråk på arvet som fastställs i 46 § Administration av Estates Act från 1992.

Jag är David Jerrold, chefen för Audit avdelningen för SNS Bank Nederländerna. Det finns ett konto som tillhör din sena Familjemedlem jag kommer att vilja diskutera med you.Once jag får ditt svar jag ska ge dig all konfidentiell information / juridiska handlingar som rör den avlidne och även ger dig riktlinjer för hur man inse detta mål utan att brott mot lagen.

Jag ber respektfullt att du behandlar innehållet i denna skrivelse som privilegierade och respektera integriteten hos den information som ett resultat av detta correspondence.Contact mig omedelbart för mer information och för att påbörja den rättsliga processen att lösa ut din lagliga rätt innan banken tvingas av lag att lämna över pengar till regeringen som outtagna egendom.

Vänliga hälsningar, David

Jag bara undrar – V E M går på detta?

Ha ha, det är ju komiskt!

Men tänk – om det är riktigt? Tänk om jag missar mitt stora arv från den sena relationen, familjemedlemmen jag inte vet finns.

*

Anmaja

*

5 comments
 1. hahahaha, det där var det roligaste jag läst på länge!!! Vilken tur för David att Google översätter åt honom… hahahaha ”sena relationer”…

 2. Eftersom jag besöker din blogg för 1:a gången—-är jag då en ”varav unika”?
  Det var kul att läsa om juristen som ville dela dina pengar med dig, jag har några ggr fått liknande erbjudanden där dom ganska avancerat tillagt födelsedata på faktiska släktingar och lagt till några jag inte kände till som hade dött väldigt tragiskt i en bilolycka i afrikanska djungeln och skulle ge mig 18 miljoner usd efter att dom som förmedlade tagit bara 7 miljoner i ersättning för den exklusiva tjänsten. Samma avsändare i flera tappningar under envisa 2-3 månader för ca 2 år sedan, det var ganska påfrestande ett tag.

 3. lillie – ja hur galet som helst. 😉

  yvonnel – ja du är ”varav unika” 😀 Välkommen till min blogg.

  Anmaja

 4. Jag fick ett mail en gång från någon som utgav sig för att vara en prins som levde i exil i Sydafrika. Han hade ett stort arv att vänta men kunde inte få ut pengarna utan min dyrbara hjälp. Allt han begärde var att få behålla 20% av den ansenliga förmögenheten. Resten var mina förutsatt att jag kom till Sydafrika och öppnade ett konto där, satte in hans andel och sen skulle allt lösa sig till det bästa för alla parter. Det var väl ett fint erbjudande? 😉

 5. … jag far dessa med jamna mellanrum och dessutom far jag ocksa pa bade koreanska och japanska (har antagligen med mitt namn att gora eftersom det inte ar engelsktklingande) men kan inte kolla hur mycket pengar de vill ge mig nar jag inte kan lasa spraken … de som kommer pa engelska ar ju ratt roliga ibland eftersom det ar sa manga stavfel och spraket ar sa konvolutet (ar detta svenska?) ibland. Det tragiska ar att det finns manga fler an vi tror som gar pa en del varianter av dessa lurendrejerier … oftast aldre som inte ar sa varldsvana … Det visades ett program fran Nigeria med personer som holl pa med dessa ’brev’ … intressant for det gick att leva bra pa detta for en del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.