O

? ?

Oscar – Göteborgsbarnbarn

Orange

Omtyckt

Ost – jess, jess!

Ord

Oliv

Ostkanten

Orka

Oopsies – bröd!

Som vanligt tipsar väl Intresseklubben om fler O-ord?

Ostkusten, det är ju här det ja – tack Ullisar

Ovanlig, tackar Arvidsdottern för detta ord jag borde tänkt på. Själv är jag hellre ovanlig än vanlig. Följer inte strömmen liksom.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
  1. Ostkusten borde väl passa bra också? 🙂

  2. Självklart, men jag tycker ostkanten symboliserar denna ände. Vi här ute på solkanten. 😉

  3. Jag tycker att Ormbunke borde få vara med för såna är ju så vackra. Nåt som jag gillar är att du inte har tagit med ett enda negativt o-ord som otur eller ovänlig till exempel, men tar man bort två små prickar på ovänlig så har vi Ovanlig. Det är oftast ett mycket positivt ord i mina öron. Ha nu en ovanligt bra dag. 🙂

  4. Kom bara att tänka på en sak. Jag önskar ju att alla dina dagar ska vara bra på ett ovanligt bra sätt och då blir det kanske vanligt? *fortsätter nu att filosofera kring tillvarons alla små mysterier*

  5. Arvidsdottern, självklart! Ovanlig är ett mycket bra ord. Tackar för detta och bifogar det till listan.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.