”Lilla Gumman”

Jag följer bloggen ”Lilla Gumman”som nu kommit ut med en bok. Den står just nu på min önskelista. Den finns väl inte som ljudbok så jag ska se om biblan har den. Tror inte jag har mer användning av den än att läsa och titta igenom den. Ja eftersom jag inte tillhör de där tjejerna ”som varken vill eller kan”.

Jag både vill och kan. Det var jag som var mest teknisk i familjen när jag var gift. Bytte däck, tvättade bilen, åkte till bilbesiktningen och verkstaden. Fixade bland annat teveinställningen, fast då var det ju inte lika krångligt som nu.

Sen växte sonen om mig och blev den duktigare och bättre och mer intresserade. Och jag tror dottern också kliver med stormsteg fram.

Jag har intresset kvar, men det har mattats något, men jag räknar mig fortfarande som ett teknikfreek.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Jepp här har du en till teknisk människa..jag bara älskar att försöka o oftast går det alldeles utmärkt.

  2. Jag är lite för lat för att orka lära mig byta däck och annat fysiskt arbete 😉

    Vi kompletterar varandra ganska bra maken och jag, mest teknisk i sånt som TV/dator etc är jag, men det mesta andra är det nog han som är bäst på.

    Den där bloggen har jag missat. Måste genast spana in!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.