Lussekatt har ordet

Mänschan som bor hos mig säger att jag inte får sitta på borden i salongen. Bara köksbordet är tillåtet påstår hon. Jag kan inte förstå varför. Jag vill ju inte sitta där ute när hon själv brer ut sig i soffan.

Där är den där grejen som mänschan köpte på loppisen. Jag har inte sett att hon använder den och undrar vad hon ska ha alla grejer till. Borde det inte vara ”en grej in en grej ut”? Tycker jag hört henne säga det nån gång, men att leva upp till det tycks inte vara viktigt.

Har varit ute idag och gått min runda. Jag har en fin röd sele och jag vill gärna att mänschan följer med, ibland är hon bra att ha.

Jag brukar bestämma rutten, men de senaste dagarna har hon fått för sig att vi först ska gå mot päronträden och jag har accepterat denna nyordning för hon tycks vara så himmelens glad i de där stenhårda frukterna. Ja jag skulle aldrig vilja sätta mina tänder i något liknande. Jag får ju min fina, dyra bantarmat när vi kommer in.

*

Lussekatt

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.