Ställer ut

När jag stod i Giraffens köpcentrums Mat- och hantverksmässa i våras kom det fram en kvinna och undrade om jag ville ställa ut min keramik i GRK:s utställningsmonter på sjukhuset.

Självklart ville jag det och vi bestämde ett datum långt fram i framtiden. Men eftersom tiden alltid går fort, särskilt under semesterledigheten så var vi vips framme vid den 22 augusti, dagen för utställningens början.

Det var bara att packa ihop några stakar, krukor och värmeunderställ, lasta på cykelkärran och fara varligt fram. Jag vet att det heter karottunderlägg, men jag säger i alla fall värmeunderställ, som om det var kalsonger och undertröja, ett ställ att ha under skidkläderna typ.

Nu ska grejerna stå till den 12 september då jag ska plocka tillbaka det och köra på kärran igen. Om jag nu inte har tur att sälja allt. är det möjligt?

Det var ett bra skåp att pimpa med mina grejer, men det hade varit bättre om jag tänkt på att ta med två vita lakan exempelvis och hängt upp som vägg bakom. Nu ser det lite rörigt ut med glas runt om och en massa grejer i utrymmet bakom. Men jag är tacksam för frågan om jag ville ställa ut!

.

Anmaja

.

3 comments
  1. Va kul!! Jag tycker det var jättefint att det är glas runtom. Man ser prylarna från alla håll och det blir ljust och fint!

    Lycka till med försäljningen!

  2. Ullrika, ja jag håller till viss del med, men bakom står en massa skit som byggjobbare ställt där. 😉 Men annars var det ett dj*drans bra skåp.
    Anna

  3. Bort med byggskräpet! Det kan ju inte stå där!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.