Augustisockorna

Har beställt garn för jättelänge sen hos Atelje Margaretas Knittingroom och det kommer ju aldrig. Efter tre veckor mejlade jag dem och de svarade att de väntade ett garn i nästa vecka och skulle skicka det därefter. Men det har gått nästan två veckor till och nu mejlade jag dem igen.

Hoppas på svar i morgon. Jag blir sur och på hemvägen idag cyklade jag förbi Ariadnes garnbutik och köpte garnet på bilden. Skulle ha enfärgat rött, men det var slut och då blev det inte oväntat detta härliga flerfärgade.

å så har jag inga stickor som passar och får köpa dem i morgon. Typiskt när jag har sånt stickbehov just nu och hur ska jag hinna två sockar på drygt en vecka? Snart ska ju septembervarianten påbörjas.

.

Anmaja

.

3 comments
 1. Det där kommer att bli härliga augustisockor! Vi hörs.
  Kram från Eva Linnea

 2. Härligt garn, jag såg det idag hos Elisabeth idag. Det får nog bli det lila.
  Lycka till med sockorna
  //Marie med gröna skjortan

 3. Tack, ja visst är det härligt och fint att sticka med också.
  Tack för kommentarerna!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.