Min kära

Inköpt på Tradera oktober 2009

Min kära mobil, min röda fina och jag är inte vänner längre. Den strejkar ibland, lägger av helt, glappar, vissa bokstäver funkar inte och den är allmänt dum. Mot mig som vårdat den så ömt i närmare två år nu. Usch och fy och usch igen. Jag orkar inte med sånt här.

Igår ringde jag till den och signalerna gick fram men det gick inte att svara. Idag ringde en kompis och då gick det att svara och sen fick jag ett SMS och det gick inte att svara så jag ringde upp tjejen som messat. Hennes son svarade och jag vimsade fram mitt ärende, han mamma var inte hemma.

Sen fungerade det att svara på SMS:et och jag har både lyssnat på radio och ljudbok hela dagen. Gissa om jag tycker den är tillförlitlig?

Nu ser jag mig om efter annat. Men vad? Det är en djungel. Först var jag helt inne på en iPhone, men den har ju ingen vanlig radio! Va, vad är detta? Lyssnar inte folk på radio längre? Bara Spotify?

Alternatvite nu är Sony Eriksson Xperia 10 eller Sony Ericsson Neo. Neon hade jag inte kollat, men killen i Teliabutiken rekommenderade den.

Ska jag konsultera min Jonasson igen, det blir nog bäst.

Ingen måtta på värmen idag, men det ska ju bli svalare nån gång också, så det blir väl bra med det.

.

Anmaja

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.