Seniorkontakten – ett minne blott

När Seniorkontakten var en liten del av mitt dygn på nätet, visade jag ofta mina bilder där och fick hejarop för de var uppskattade. Vi var flera som delade med oss av våra bilder och nu när SK gått i graven har jag samlat ihop några av de bilder jag visade där under de fem år jag var aktiv.

LCHF-middag – fast riset hör ju inte dit.

Låtsas att det är blomkålsris

Warholinspirerat

Nytt och gammalt

Länssjukhus och liten stuga

Svartvitt Konstmuseum

Liten utställning

Kalmarprofil

Fotoredigering

Gammalt blekt – som jag piffat till i PS

Lek med horisonten i nerkanten…

…och i överkanten.

Så olika det blir.

Detta var de tio första bilderna, det kommer fler. Jag har ett femtiotal sparade sen SK:s tid.

.

Anmaja

.

1 comment
  1. Rolit Anna – att du sparat bilderna. Tack för titten – känner igen flera bl a den lilla stugan och det svarta konstmuseet, Kalmarprofilen m slottet i bakgrunden.Ser med glädje framemot fler fina bilder.
    Alla bilder jag la in – vet jag inte var är- det är synd för där var många fina bilder från fjällvärlden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.