Det vänder

Vinden vänder, ljuset kommer åter och så här vill jag ha det mina två kommande semesterveckor. I hängmattan, njuta av solen, lyssna på musik, böcker, Sommar i P 1, inte som den som bitit av elsladden.

Nej förresten jag tar långa fina cykelturer med trådlöst, ljudet i proppar i öronen och sk*ter i fågelkvittret.

.

Anmaja

.

2 comments
  1. Det finns olika smidighetsgrad på hängmattorna. Har en från Indien i tunt siden som väger nästan ingenting. Specialimporterad…Birgitta Sernklev fick en också. Den är den bästa vid cykelutflykter.
    Den radiga från CO oär kraftig och därmed rätt tung. Finns tunnare bomullsmattor.
    Hemulen forskar vidare!

  2. Jag har också, eller har haft, minns inte nu, en tunnare, lättare som ett fiskenät fast lite grövre. Men den är inget skön, jag känner mig som en kassler när jag lägger mig i den. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.