ExtraFilm/smartphoto

Min första kamera fick jag när jag fyllde tolv år, det var en liten Kodaklåda, modellen innan Kodak Instamatic kom. Och som de flesta, som känner mig vet, har jag alltid haft kameran med mig och fotat i tid och otid. Att jag har nästan 50 vanliga pappersalbum kanske du inte vet? Men så är det. Närmare bestämt 48 stycken som jag klippt, klistrat och skrivit i. Inga plastfickor, nej, nej.

Jag skickade mina rullar alla år till ExtraFilm i Tanumshede som jag tyckte var så himla bra då jag alltid fick en extrarulle tillbaka och så kunde jag skicka tillbaka de bilder jag inte var nöjd med och få pengar tillbaka. Under flera år fick jag dessutom två extrabilder, lite mindre än det vanliga. Mycket bra då jag gjorde album till mina två barn också och kunde dela bilderna mellan tre album.

ExtraFilm bytt nam till smartphoto och är en fotobutik på nätet kan man ju säga, där vi kan beställa allt från vanliga papperskopior, fotoböcker, canvastavlor, muggar och mycket annat.

Nu ingår jag i en slags testpanel hos dem och det första jag testar är en PosterTavla i storlek 20×30 cm. Det är en högkvalitativ laminerad bild som fästs på en hård platta. Jag valde att sätta in fyra bilder jag tagit under årets fyra årstider. Jag tyckte den såg jättefin ut innan jag klickade vidare och nu väntar jag med spänning på att få den hem.

Det går att få denna tavla i flera olika storlekar, liggande, stående och i många olika färger och mönster på bakgrunden. Jag valde svart bakgrund och den storlek jag valde kostar 199 kr. Pröva du också vetja. Så enkel att ett barn skulle kunna fixa in de bilder du vill ha och bara klicka vidare. Kanske du vill ha bara en bild i stället för fyra som jag valde.

När den kommer hem till mig ska jag ta bilder och visa, den kommer att hänga här över min soffa tror jag. Jag kommer att rapportera om var den passar bäst senare och länka härifrån och därifrån. Här kan du själv klicka in dej och gjöra egna tavlor – smartphoto

.

Anmaja

.

1 comment
  1. Ska bli spännande att se hur resultatet blev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.