Julisockan på g

Nu ska jag sticka sockar med två stickor, med jumperstickor. Visst låter det fint, jumperstickor. Smaka på ordet. När säger man jumper nu för tiden? Jumperset då?

Nåväl, det var inte det jag skulle orda om, det är ju dags för julisockarna och det vetisjutton hur de kommer att bli. Det lite bredare där i början av stickningen, till höger, är skaftet och den andra änden är tån. En knut på mitten är markering för häl.

Spännande! Rapport kommer under stickningens gång.

Vi stickade på Söderport igår kväll, vi var fjorton stickare och många av oss åt deras sommarbuffé som var rätt okej. Och som vanligt är det ju sååå trevligt i detta gäng, en blandad kompott av tjejer i alla åldrar.

.

Anmaja

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.