3 comments
  1. Hörde den i radion igår 🙂

  2. Jag är typ drottningen av särskrivningar.. Tror det är för att jag tänker så mycket på engelska. Annars har jag ingen aning mer än att svenska språket och grammatiken har alltid varit helt ologisk för mig.

    Men kan ju alltid för att göra språkpolisen lycklig… Skrivaihopalltingistället 😉

  3. Lucyinthesky – Ja det är säkert så, engelskan ställer till det. Men jag som har lässvårighet och läser sakta varje ord, ett i taget, hakar upp mig på särskrivningar. Det går ännu saktare att läsa och jag kommer av mig. 🙁 Och så kan det ju bli missuppfattningar som i exemlen här över. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.