Stickklubben hos Ia

Mobilfoto från fejjan dit jag skickade in bilden igår när vi stickade hos Ia. Ville bara visa en liten, yttepytteliten, del av de blommor och blader, fåglar och frukter som vi har stickat till ’vårt’ träd på Hultfredsfestivalens område. Mer bilder kommer sen.

Förresten så ska jag åke med upp i morgon. Har grunnat och fundilerat på hur jag skulle kunna åka med fast jag jobbar. Men jag frågade helt enkelt om jag kan flexa kl nio för att kunna hänga med. Det var okej så jag får jobba lite hårdare idag. Göra tisdagsjobbet och planera lite framåt.

Kommer att plåta uppsättningsarbetet på plats och även ta bilder på de övriga träden. Skulle vara sammanlagt tio men det blir visst bara åtta. Spännande!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.