Sex år igen

?

?

?

Min lilla tävling på sexårsdagen den 13 juni är inte bortglömd nej, jag grubblar lite på en förlängning då jag bara fick åtta-tio namn att dra. Kanske är det så att inte så många lockas av att äta hotellfrukost med mig eller komma till verkstan och äta lunch. Så illa kan det vara, men jag chansar på att nååågon mer vill, att nååågra kanske missat tillfället.

Så en vecka till har ni på er, ni som inte skrivit en kommentar om att ni vill vara med. Ni kan skriva här under detta inlägg så ser jag den lättast. Det blir nog bra. Lycka till!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
 1. 6 år med blogg – och all tid som det tar, verkligen imponerande. Så länge kan jag nästan slå vad om att jag inte orkar hålla på. Visst är det roligt men det tar också mycket tid. En sak som nog är bäst med bloggen är alla vänner man fått – därför skulle det vara kul att få din vinst! Kul idé men en upplevelse att lotta ut. Jag har länkat hos mig.
  Hoppas på tur! Kram Camilla

 2. Hejhopp! Vilka fina lavendel! Så där ska min ”häck” också se ut om sisådär några år.
  En skön dag önskar Eva Linnea

 3. Jag vill, jag vill!!!

  Ha det gott!
  Kram
  Y.

 4. Känner doften! Ljuvligt!

  Hoppas du får fler till din tävling! Hade gärna varit med men har lite svårt att ta mig till Kalmar för en frukost/lunch även om det hade varit trevligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.