Hälsapanelen – slut

Det kom ett stort, mjukt, tjockt kuvert från Barometern idag. Jag förstod direkt vad det var. Nej inte vad som var i så där exakt, bara att det var från Hälsapanelen som jag varit med i sen i höstas. De skulle skicka något som tack och jag hoppades att det inte skulle vara en jättechokladask som vi fick som tack i julas.

Kände ju att det var mjukt och tänkte det kanske var en t-tröja, en handduk eller en rolig disktrasa. Ha ha, nej jag hann aldrig gissa något för jag slet upp det innan jag hunnit in med posten.

Såg det randiga sommarmönstret och kände ner med handen och tänkte att det var en våtdräkt. Men en sån liten? Närå, det var ju en liten fin väska som jag kan ha min stickning i i sommar.

Fast det står att det är en vinkylare. Så jag stoppade i en av vinlotterivinsterna (jag vann fyra!) från igår och jag kände hur det sviktade i kassen och jag fick en härligt farlig tanke att svunga iväg den som en slungboll.

Jisses om jag gjort det. Då hade den fina vinkylarväskan med vinet i åkt raka vägen ut genom fönstret, över balkongen och farit vidare ner på stenplattorna under, där mina hyresvärdar satt i godan ro i solen och njöt en god (tror jag) lunch. Huahaaa…

Ett stort TACK till Ia och Ingrid för den fina presenten som jag vet kommer att komma till användning både på picknicken och när jag går ner på gården med middagskorgen – jag blev jätteglad och jag kommer att SAKNA era frågor och att medverka i Hälsapanelen. Jag får till hösten följa det nya panelfolket i stället. Jag kan ju ta med deras frågor till min blogg och fortsätta svara. Sicken idé!

Förresten tror jag hyresvärdarna hade uppskattat att få lite vin till lunchen. Det kan man ju inte tacka nej till, särskilt när det kommer som en skänk från ovan?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Ja du Anna, så flitig du är och så kreativ! Jag blir avundsjuk på din fantastiska fantasi!

    Såg att du uppmanade att man skulle gå in och säga något på din blogg om 6-årsjubileet men hittade inte detta men gratulera kan jag göra ändå! Att sticka har aldrig varit något för mig, även om jag åstadkommit både tröjor och vantar och sånt när mina barn var små. Men inget nöje precis. Så det har jag hoppat över (det du skriver om ert evinnerliga stickande).

    Nu ska jag köra mot Jeriko för sommaren och typiskt nog regnar det och åskar. Men det blir väl till att elda i öppna spisen och sitta inne och läsa. Önskar att jag då var så kreativ som du!

    Ha en skön sommar och nu först Midsommar! Kramar från Berit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.