Mängder av Hjärtekatter!

Men se! är det inte Sommarkattens syster som sitter närmast i bild? Hon har fin spetskrage och volang på kjolen. Så söt hon är. Sommarkatten själv kan jag inte se, men jag vet att han kommit fram då han varit på bild tidigare.

Här är alla 500 (!) Hjärtekatter som i morgon kommer att lämnas över till Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus. Va spännande! Någon av Göteborgs morgontidningar kommer förhoppningsvis att vara där. Det får jag inte missa. Det går väl att läsa den som pdf/e-tidning också antar jag? Om man inte prenumererar ska det gå att köpa ett ’lösnummer’ via mobilen, som med min lokala blaska.

En fin hjärtekattsinformation har DigitaltryckNu tryckt gratis och påsar har skänkts av en hjärtekattsvirkare.

Färdigpackat! Klart för start – resan till hjärtebarnen! TACK till Therese, Susanne och Christian som har gjort ett fantastiskt jobb med hela detta projekt!

Sommarkatten liger nu i transportpåsen.
Här låg han innan han lämnade ost för väst.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Det här projektet är så vackert att jag blir lycklig i hela kroppen!! Sorgligt förstås att de små katterna kommer hamna hos sjuka små barn, men tanken på att barnen varit sjuka även utan stickade månsarna gör att jag iaf kan tänka nåt positivt om det. Om du förstår hur jag menar, det blev himla rörigt det här…

    Kramar!

  2. Jo jag fattar precis trots röran. 🙂
    Anna

  3. Gud vilket arbete, man blir verkligen rörd!

  4. korven, välkommen till min blogg. Har inte sett dej här förut så jag ska kika in på din blogg också och se om du är bekant? 😉
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.