”SIDAN SAKNAS”

Måndag den 30 maj saknades sidan femton i min lokala blaska

Den skulle komma senast tisdag fm fick jag som svar från supporten. Det var spännande att se hur det skulle bli med det.

Nix, pix, den kom aldrig. Jag kollade i en vecka efter, men nej, trots påstötning. De skickade mig i stället lördagens sida femton. Tackar, tackar, den saknades ju inte så varför jag fick den vet jag inte.

Idag kommer jag inte ens fram till den sida som ska visa dagarna. För dej som inte vet hur det ser ut kan jag säga att jag kan välja en eller två veckor bakåt och klicka på den tidning jag vill se. Men nu kommer jag endast fram till där jag klickar på pdf-tidning eller e-tidning. Ingen av länkarna fungerar.

En positivt första inlägg idag. Jag hoppas jag kommer på något trevligare att blogga om under dagen. Nu är det snart dags för jobbet.

Uppdaterat; Klart jag kommer på något bättre!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.