9 mot 29

Barnbarn på väg till skolan genom vackra skogen

?

En ovanligt torr vår har vi haft iår. Ja bara vi här på ostkanten vad jag vet och kan redogöra för. Nio ml nederbörd mot 29 ml. Men nu minns jag inte om 29 är någon medelnederbörd eller om det var förra årets vårnederbörd.

Nio ml är dock inget rekord på torr vår, nej för sex år sen, 2005, hade vi noll nederbörd. Väldigt torrt alltså och jag tror det var då vi inte fick tända valborgsmässoeldarna.

Intresseklubben? Var är ni? Glöm inte att notera.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Nääääää, jag vill inte åka hem till Stockholm igen! Men det dröjer bara 2,5 veckor så är jag här igen. Vilken fantastisk lång-helg det har varit. Kanske lite väl varmt, men man ska inte klaga. Det skulle möjligtvis vara på att det regnar för lite. Nu när jag har sått och planterat så får det gärna regna några skvättar, iaf på nätterna.
    Ha det gott! Kram från Eva Linnea

  2. Du far som en skottspole och jag håller inte reda på var du är – bra med rapport ibland. 😉
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.