Garn i Göteborg

?

?

?

?

?

När jag satt på tåget till Göteborg för några veckor sen skulle jag virka en illgrön Hjärtekatt men när jag kommit en bit på huvudet såg jag att det skulle bli en liten prinsessbakelse till Jonassonens födelsedag. Så då gjorde jag en sån istället. Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig.

Det är populärt att virka små kakor och bakelser nu, de är ju vansinnigt söta, men inget jag själv skulle vilja ha hemma. Jag sa att han kan ha på jobbet. 😉

Ville sätta en liten knapp, liknande en gelétutt uppå. Ja vi kallade dem så, gelétuttar, när barnen var små. Någon sån knapp hittade jag inte, men däremot en lite skiva kivifrukt. Eftersom sonen skulle få den lilla marsipanbakelsen passade ju kivin särskilt bra då han har en firma som heter så.

Knappen hittade jag i en underbar garnbutik, STRIKK, som ligger på Vallgatan inne i Göteborg. Jag tog några kort på de vackraste garner i härliga färger. Det kliade i fingrarna för att köpa, köpa, köpa. Men jag lyckades hålla i plånboken. Kiviknappen kostade 17 kr men det var den värd.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Jag ”går i gång” i garnaffärer (och tygaffärer också) när man sorterat garnerna/tygerna i färger. Jag skulle vilja köpa med mig alltihop hem och göra en likadan garnaffär hemma.
  Svalkande hälsningar från Eva Linnea

 2. Vilken söt bakelse, den gjorde du bra!

  Jag drabbas också lätt av habegär i en garnaffär, för det finns så otroligt många fina garner idag! Men sedan sansar jag mig, för jag vet att jag nog inte skulle bli färdig med arbetet i alla fall. Har en massa restgarner hemma och borde – borde – verkligen komma i gång med att använda dem till något. Jag är fortfarande mallig över den babykofta jag stickade till förra julen. Undrar hur länge jag kan leva på den meriten? 🙂

  Kram

 3. Eva Linnea – Ja tygaffärer också!

  Ailas – Ja jag sansade mig, men det frestar på. Du kan leva på det länge!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.