Nu e jag slut

Tre fyllda kassar väntar i verkstan…

Lite slitigt och trist att vara inne en sån här underbar dag, men nu känner jag mig helt redo inför morgondagen. Har bara några små lappar att skriva och sen kan jag köra på.

Njae, jag får ju inte köra hur som helst förstås, men det är välpackat och på guppiga ställen kan jag kliva av och gå. Jag räknar med att det kommer att gå galant och jag prisar min cykelkärra enormt! På hemvägen räknar jag med att det är tomt i kassarna.

Ha, ha, ha, det har hänt en gång att jag inte fick något sålt. Det var Gun J och jag för många år sen som åkte till en julmarknad i Karlskrona. Det kom nästa inget folk och ingen sålde något. Fy så snopet det kändes.

Att stå på rena hantverksmässor eller som i morgon uppblandat med mat är nog rätt stor skillnad. De som kommer i morgon är nog mer folk som ska handla mat, en behå, en teve eller en flaska sprit. Jag undra hur många av dem som är intresserade av hanteverk? Ska i alla fall bli så kul och med spänning ser jag fram mot de andra som ska stå intill mig.

Nä förresten, det lär inte bli tomt i kassarna, men kanske jag kan kränga något till hugade spekulanter? Fast just nu känner jag mig så himmelens sliten. Någon stickning på BistroBar ikväll orkar jag inte me´. Ska ta en kopp kaffe, sätta mig under markisen och sticka på aprilsockan som snart är klar. Majsockan är lite påbörjad… Och nu är det redan juni!

Tack till Martina som frågade om jag vill vara med på Giraffen!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. LYCKA TILL! En skön och vilsam helg önskar Eva Linnea
    (Hur det nu ska gå till med alla dina aktiviteter?)

  2. TACK Eva Linnea! Jo jag har tre hela dagar att ta igen mig på efter denna. 😉 Då ska jag bara vara ute och promenera med Lussekatt och ta långa cykelsvängar.
    a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.