Veckans kryss och lite annat

Jaha då har ytterligare en vecka gått och jag löste krysset som vanligt med gruppen på Fejjan; Melodikrysset – the harder way som jag deltagit med sen i somras tror jag. Den startade i april förra året men jag minns inte om jag var med från början.

Jag skriver direkt in på Kryssets sida, men brukar anteckna lite bredvid som kom-i-håg bara.

Idag var jag riktigt trött, hade nyss stigit upp och inte ens hunnit läsa tidningen innan det startade. Förresten kom inte min tidning förrän halv ett idag. Det är så dj*kla irriterande att det alltid ska krångla med publiceringen. Det var en lördag helt nyligen också som de inte lyckades få ut den på morgonen.

Jag har tömt kameran på bilder från p-festen igår kväll och börjat titta igenom dem och gjort en första gallring. Ja jag skrattade högt och Lussekatt tittade och undrade vad jag sysslade med. Sen sträckte hen bara på nacken och lade sig till rätta.

Ska se om jag får in några bilder på mig själv här och jag tror att den oinvigde inte riktigt upplever den komiska delen i dem. Men att titta på hur jag såg ut kan kanske vara till glädje för någon.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.