P-fest 2011

Hippei-Anna för kvällen

Körschemat för vår fest

”Snygga Bettan”…

…eller hur?

Så var det dags för ”Lilli och Sussi”

Vem som var vem vet jag inte, men här visar jag bara helt ego bilder på mig själv. Jag hade Ann-Christin vid min sida och vi hade inte övat något tillsammans, bara suttit var och en hemma hos sig och kollat Lilli och Sussi på YouTube.

Och så ställde vi Marina mitt emot oss, längst bort i lokalen, och hon visade hur vi skulle röra oss. Pinsamt och roligt.

Den svarta katten jag har i handen symboliserar tjejernas sympati för djuren, Ann-Christin hade en vit.

Lite allsång på gång

Eftersom jag hade tre ombyten för festen ska jag avsluta med att visa ett litet bildsvep på min sista kreation för kvällen. Vi hade kommit överrens om att visa ”landstingets nya klädkod”, handskar på, hygiensikt och fräscht, bland annat.

Jag funderade in i det sista och kom på först kvällen innan och samma morgon vad jag skulle ha. Jag har nyligen lärt upp mig att vara i mottagningens ”lucka”och ta emot patienter, knappa in i datorn och greja med papper. Datorn känns ju inte som något problem, men det är alla dessa papper som ska hit och dit och dem känner jag mig osäker på.

Jag tog ett plastförklä och klistrade postitlappar med minneskomihåg på och spökade ut mig lite extra – och handskar på.

Håll till god!

?

?

”Gul och Blå till alla utom… som ska läggas i korgen”
”Har du tarmproblem och är yngre än 12 år – eller äldre?”
”Har du allergi så ta en vit lapp”
”Rosa till B-Akuten – kan vara ifylld o ligga i korgen”
”Bocka i, bocka av, bocka hit, bocka dit”
”Lappar, lappar – jag ihopklappar”
”Bara gul, inte blå – vaddå, vaddå?

?

?

?

?

?

Hela galna gänget!

?

Gissa om vi hade kul?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

6 comments
  1. URHÄFTIGA bilder Anna…Hur kul som helst! :-)))

  2. Ja men jissus sååå kul vi hade!
    Anna

  3. Härliga bilder! Du är aldrig rädd för att bjuda på dig själv och det gillar jag jättemycket. Kram!

  4. Du blev ju bara snyggare och snyggare alltefter kvällen led! Härlig bildkavalkad! Kram från Eva Linnea

  5. Hahaha så sköna bilder. Ni ser verkligen ut att ha det galet kul. 🙂

  6. Galet kul är bara förnamnet! 😉
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.