Drottning-Margareta-loppet nr 17

Tänk vad märkligt att det ALLTID är så himmelens kallt när det är Drottning-Margareta-loppet!? Utan undantag i sjutton år.

Nja, det har väl varit mer eller mindre kallt, men aldrig har det varit så där så vi bara slänger oss i gräset, som det gick göra häromdagen eller förra veckan.

Nähärå, småfisigt med denna trista blåst och huttrande kyla ända in i märgen. Men jag gick inte loppet iår, än mindre sprang. Och så passade inte picknickkassen för mig. Inget LCHF mer än två olika mjukostar, som jag åt destomer av. På knäcke och salta kex. Inte så bra.

Fast jag vann på mitt startnummer, en fotkräm och en bodylotion!

Min fot är inte riktigt vän med mig sen i måndags morse då jag slant till när jag skulle låsa upp en dörr på jobbet. Det smärtade till ordentligt några sekunder, sen glömde jag nästan bort det, ömmade bara lite.

På eftermiddagen kom smärtan tillbaka och jag såg att det var svullet och det känns som en ’bubbla’ eller något konstigt inuti, där bak vid hälsenan. Och så har det fortsatt, smärtan kommer och går, svullnaden och ömheten består.

Ska jag be någon av barndoktorerna känna på min hälsena?

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.