Kvastaloppet

Varför gjordes de så här?

HBT-cykel?

Jag nöjer mig med tre lås.

Information

Hur funkar den här?

En sån blir det när jag är gammal.
ääär jag redan gammal?

Nostalgi

Såna skyltar vill jag se fler av!

Modern, bekväm?

Oj!

Romantik

Lopp

Hur ska det gå när Nicke cyklar tro?

Benstyrka

Var är min cykel?

Undanslängd?

Stulen?

Ja, där är den ju!

Så bra för i morgon är det Kvastaloppet och det ska jag cykla med Anne och Vilgot. Medan mannen och pappan till dem cyklar långa svängen på 10 mil så nöjer vi oss med 2,5 mil. Samma runda som jag cyklade i somras och lyssnade på Sommar i P1.

Kameran kommer förstås att vara med och en dokumentär kommer senare i bloggen.

Bilderna har jag lånat från Google bildsök här.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Du..en cykel är guldvärd..jag brujar tänka det när jag susar ner till city här…jag bor höööögt och det går med vindens fart kan jag säga..och ända fram till butiksdörren kommer man på stört..jag älskar att cykla.

    Lycka till på Kvastaloppet..glöm inte kvasten..

  2. Nattyxne, den ser häftig ut, jag antar att priset också är det? 😉
    Anna, Jag klarar mig inte utan cykel, det är numer mitt enda fortskaffningsmedel. Sen är det buss och tåg som gäller. En sån tur att jag också älskar att cykla då. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.